top of page

Åndedrætsmassage

Målet med træningen er, at du bliver bevidst om dine individuelle stressmekanismer, så du opdager dem – og kan gøre noget ved dem øjeblikkeligt. Dermed vender du tilbage til en rolig tilstand.

I åndedrætsterapien/ åndedrætstræningen kan det være givende at kombinere med åndedrætsmassage, der med massage med hænder og med calmabreath varmepuder (https://www.denintelligentekrop.dk/udstyr/traeningsudstyr/calmabreath) løsner spændinger i muskler og bindevæv i hele åndedrætsfunktionens område.

 

Massagen har ofte en enormt bevidstgørende, frisættende og forløsende effekt. Dette er en mere nær måde at gå til det, at få åndedrættet til at fungere mere som det er skabt – og via det kunne påvirke nervesystemet og få hjælp til at komme ud af uro, stress og angsttilstande.

Har du haft uro, spændinger, smerter i mave, solar plexus, lænd, hals, skuldre, så er der hjælp at hente her. 

 

11.jpg

Book tid nu 

Det er en af de hurtigste veje til at fortælle krop, hjerne og hormon- og nervesystem, at alt ånder fred og ro.

7.jpg

Massage på vibro-akustisk massagegulv - forskning

Massagen foregår – hvis ønsket – på et vibro-akustisk gulv, hvor vibrationerne fra musik arbejder dybt med nervesystemet. Denne behandlingsform er udviklet af Neurolog og overlæge Peter Michael Nielsen, der har forsket i musikstimulation og dens påvirkning af nervesystemet og hjernen i 30 år. 

Når kroppen påvirkes af vibrationerne stimuleres nogle små følelegemer, Pacini-legemerne, vi har overalt; i huden, i knoglerne og i vores indre organer. Pacini-systemet sender signal og løber til hjernen med meget stor hastighed og meget stor styrke. De små legemer fungerer som bas-mikrofoner i kroppen, der sender signaler til det område i hjernen, hvor symptomerne på blandt andet smerte, angst, depression, lugte, smag og sågar epilepsi opstår, og beslaglægger dem.

Ved at spille musik og bas for patienterne overtager man det sensoriske nervesystem med indtryk i en sådan grad, at symptomer fra for eksempel kroniske smerter, stress, angst, depression, på autoimmune og neurologiske lidelser som sklerose, leddegigt, fibromyalgi mv mv. kan dulmes eller helt forsvinde. Musikstimulationen/ vibrationen kan hjælpe hjernen med at komme i balance igen- 
 

Lige nu kører Peter Michael Nielsen et piliotstudie, der allerede har vist effekt på funktionelle og psykiske lidelser/ senfølger efter COVID-19. 

bottom of page