top of page

Sang og speak

Book en smuk stemme og intens fortolker.

  • Har du brug for en intens sanger til dit bryllup, fest eller event?
     

  • Mangler du en garvet cue- og korsanger til at udtrykke din musik?
     

  • Mangler du en nærværende og nuanceret speaker til din reklamefilm, dokumentar eller hjemmeside?

_A5F1479-1OK.jpg

Book tid nu 

Fra teaterverdenen er jeg vant til at få en historie ind under huden og formidle dens budskab, så publikum røres.

Sang

Som udøvende sanger og skuespiller har jeg gennem mere end 20 år medvirket i musicals på blandt andet Vejle Musikteater, Team Teatret, Svalegangen, Folketeatret, Ålborg Teater, Herning Kongrescenter og Jysk Musik og Teaterhus. Desuden har jeg gennem alle årene sunget i mange band-, koncert- event- og studiesammenhænge.
 

Jeg er en personlig og intens sanger, der mestrer mange stilarter og har et stort stemmemæssigt overskud. Jeg synger altid med stor indlevelse og dynamik. Jeg er i stand til at synge både smukt, fint og klassisk i den ene ende af skalaen og råt og uskolet i den anden. Og alt det, der ligger der imellem.
 

Som studiesanger har jeg arbejdet med et hav af producere og sangskrivere og indsunget kor, cuesang og reklamer for dem.
 

Endelig har jeg sunget kor på diverse udgivelser, blandt andet Dansk Melodi Grand Prix 2010 og 2013 og Cirkus Summarum 2013, 2014, 2015, 2017 og 2018.

Speak

Jeg er en intens og nærværende speaker, der med stor musikalitet og indlevelse formidler alle stemninger med stemmen. Siden 2010 har jeg speaket på DR2 og DRK og siden 2020 har jeg været præsentationsvært på P1, hvor jeg speaker live. Har indtalt dokumentarer for DR og sideløbende dubbet tegnefilm på Sun Studio og SDI Media Group.

bottom of page