top of page

WORKSHOP: 
ÅNDEDRÆTSTRÆNING, STRESSHÅNDTERING OG ÅNDEDRÆTSTERAPI

Grupper - Åndedræts- og kuldetræning – tag styringen i dit liv ved hjælp af åndedrætstræning - Introduktion

Vil du vide hvorfor og hvordan du med simple åndedrætsøvelser kan styrke og styre dit nervesystem - og dermed dit fysiske og psykiske helbred? - Hvordan du hurtigt booster dit immunforsvar og din ydeevne fysisk og psykisk? Det er let, det er altid med dig, har ingen bivirkninger og det er tilmed videnskabeligt bevist at det virker! Og vil du vide, hvordan du med bevidst åndedrætstræning kan bringe dig selv ud af stress, angst og uro og få ro på – på få minutter?
Så er dette workshoppen for dig!

 

Workshoppen indeholder forskellige former for åndedræts-træning, anatomisk gennemgang af åndedrættet, hvordan får fat i det dybe åndedræt og hvordan man og med det kan påvirke nervesystemet - og hvis man ønsker det også kuldetræning, hvor vi bevidst bringer kroppen i alarm, for så at bruge åndedrættet til at kunne håndtere det. En teknik, der kan overføres på livets andre stress- og alarmsituationer.

IMG_20210320_105008_364.jpg

På billedet ovenfor sidder jeg i november måned, i 8 grader koldt hav i 16 minutter - og bruger bevidst åndedrætstræning til at få ro på. Bringer min krop i megastor alarm - og kan håndtere det via åndedrættet. Det er jo for sindssygt! Og det kan overføres på livet andre alarmsituationer, så det bliver nemmere at være til. Billedet er fra et forskningsforsøg/ tv-program på DR2, som jeg deltog i i 2020 Billedet er fra Temalørdag: DR2 trækker vejret. Jeg sidder i 16 minutter i 8 grader koldt vand i november måned – og åndedrætstræningen til at holde ro på nervesystemet.

 

Programmet sammenfatter så smukt, hvad jeg har arbejdet med siden 2012 år, foruden sangundervisning, speak og sang. Den bevidste åndedrætstræning er redskabet til den næsten magiske nøgle til selv at tage styringen. Mennesker med sceneskræk, præstationsangst, angst, stress, uro, depression mv. Det har været på MGP, Melodi Grand Prix, X Factor, teatre, teaterskoler, firmaer, skoler, kommuner, Christiansborg mm. 

Tilbage i 2012 besluttede jeg mig for at undersøge, hvordan man kommer ud af alarmberedskab og nulstille et nervesystem, der har været på overarbejde. Jeg har været langt omkring i min søgen, har taget indtil flere uddannelser; metakognitiv stresscoach, meditationsinstruktør, ånderætsterapeut - og det, der har virket ultimativt bedst er bevidst træning af åndedrættet. Det er altid med dig, det er gratis, har ingen bivirkninger og er videnskabeligt bevist at det virker. Med den træning har jeg hjulpet mig selv, mine børn, og undervist mange: Skuespillere og sangere med sceneskræk, mennesker med præstationsangst, angst, stress, uro, depression osv. Og det virker!! I DR2 trækker vejret deltog jeg i et videnskabeligt forsøg, der skulle vise, om træningen virker og kan måles i blodet? Og JA! Det kan måles og bevises. Vil du vide hvorfor og hvordan du med simple åndedrætsøvelser kan styrke og styre dit nervesystem - og dermed dit fysiske og psykiske helbred. Hvordan du hurtigt booste dit immunforsvar? Så se DR2 trækker vejret https://www.dr.dk/drtv/program/traek-vejret_240917

Eller hiv fat i mig, jeg deler meget gerne, hvordan man med åndedrætstræningen får nøglen til et bedre liv, fysisk og psykisk. 

bottom of page